Valg af reoler har en stor betydning for dit lager

For at du kan få det mest optimale ud af dit lager, er det alfa og omega, at lageret bliver indrettet på en overskuelig, funktionel og praktisk måde. Samtidigt skal du sørge for, at pladsen bliver udnyttet på bedste vis. Det har altså en stor betydning, hvilke reoler du vælger at have på dit lager. 

Find de rette reoler til dit lager

Inventaret på dit lager bør optimere og ikke genere. Derfor er det vigtigt, at du tænker dig godt om, inden du vælger reoler til lageret. Det vil være ærgerligt at ende med reoler, som slet ikke passer til dit lager, eller som bare gør alle processerne en del sværere.

Når det kommer til reoler til et lager, kan du vælge mellem flere forskellige. Du kan vælge alt lige fra pallereoler til arkivreoler eller noget helt tredje. Det kommer helt an på, hvad der giver mest mening for dig og din virksomhed.

Ved valg af reoler er det værd at tænke over flere faktorer. Du bør overveje, hvad der skal placeres på reolerne, hvor meget vægt hver hylde skal kunne klare, om hylderne nemt skal kunne justeres og så videre. Dette hjælper dig med at finde frem til reoler, som optimerer dit lager på bedste vis.

Sørg for gode arbejdsvilkår for dine ansatte

Hvis du har ansatte, skal du naturligvis sikre, at de har gode arbejdsvilkår på lageret. Det gør du blandt andet ved at indrette det med inventar, som gør arbejdsprocesserne bedre. Derudover skal du selvfølgelig sørge for en god belysning, så dine ansatte kan se, hvad de laver til alle tider.