Få sprøde pizzabunde på ingen tid!

Bliver din pizzaovn ikke ordentlig varm og skal pizzaerne have længere tid end de plejer? Så skal du måske overveje at skaffe nye pizzaovne til din virksomhed. Afbagningen på en pizza er afgørende i pizzakunsten, og en god pizzaovn har derfor stor betydning for kvaliteten af dine pizzaer.

Pizzaovne i mange afskygninger

Når du skal vælge en pizzaovn til industribrug, er der mange muligheder for varianter. Her er det væsentligt at kigge på størrelse, kapacitet og hvilken forsyning den bruger. Den klassiske pizzaovn, som vi kender fra Italien, bruger eksempelvis brænde eller gas som brændstof og kræver derfor særlig forsyning. Denne variant er mere pladskrævende og kan kræve foranstaltninger i forhold til brandsikkerhed. Der findes også mange varianter med elforsyning, som oftest fylder lidt mindre.

Hvor mange pizzaer skal du bruge?

Når du skal finde en pizzaovn til industribrug, bør du forholde dig til ovnens madlavningsevne. Forhandlerne oplyser oftest, hvor mange pizzaer oven kan bage i timen. Alt efter hvor stor en virksomhed du har, og hvor hurtigt der skal arbejdes, kan du altså vælge en pizzaovn der lever op til din virksomheds behov.

Pizzaovne efter din virksomheds økonomi

En anden ting, der selvfølgelig har betydning for dit valg af pizzaovn er, hvor mange penge din virksomhed har til rådighed til denne post. Pizzaovne til industribrug findes i adskillige prisniveauer. Når du skal vælge en pizzaovn, bør du også overveje holdbarheden, så du på sigt ikke ender med en større udgift. Du kan med fordel søge på nettet, for at sammenholde priser og kvalitet.

Forhør dig hos naboen

Det kan være en god idé at forhøre sig lidt, før man laver en stor investering i et så afgørende produkt for din virksomhed. Du kan for eksempel læse anmeldelser på nettet eller give et kald til lignende virksomheder og høre om deres erfaringer med at købe pizzaovn til industribrug.