Tips til organisering af din bolig

Er dit tøjskab proppet til renden, eller køkkenskabene uoverskuelige, eller flyder børnenes legetøj over alt i hjemmet? Ens hjem kan hurtigt føles for småt til ens mange ting, som man har samlet gennem årene – uanset hvor mange kvadratmeter du bor på.

Her får du tips til at skabe en rolig atmosfære i dit hjem, som vil gøre din hverdag mere overskuelig og give mere luft til din indretning. Om du har boet i din bolig gennem længere tid, eller står til at skulle flytte ind, så er der hjælp at hente ved at få styr på gode systemer og opbevaringsløsninger i alle husets rum.

Ryd ud

For at få styr på rodet, skal du først og fremmest danne dig et overblik over de ting, som du ejer – både stort og småt. Er det måske længe siden, at du har brugt symaskinen, eller har du en stor rodekasse med diverse ledninger, som du ikke aner, hvor hører til? Gå hver flyttekasse eller hver rum igennem, og sorter groft.

Hvis du har ting, som du ikke kan skille dig af med, men som du heller ikke har plads til at opbevare i dit hjem, kan leje af depotrum være en god mulighed. Vil du vide mere, så klik her.

Invester i praktiske møbler og gode opbevaringsløsninger

Gode opbevaringsmuligheder er det bedste, til at sætte en stopper for rodet. Kasser og bokse er vejen frem, og kan både være en del af indretningen, eller de kan bruges som indsats i diverse skabe til at skabe orden.

Ønsker du et ekstra godt overblik, så kan du bruge mærkater til at skrive på kasserne, så du ved, hvilken kasse julepynten eller de gamle fotobøger er i.

Kurve er også en rigtig god mulighed for at få bugt med rodet. Både kurve til børnenes legetøj, som står fremme i stuen, eller til de mange tæpper i sofaen. Der findes et hav af flotte kurve, som både kan pynte i et hvert rum.

Praktiske møbler såsom reoler, tv-møbler eller vitrineskabe er gode til at danne systemer i – samtidigt med, at de spiller en smuk rolle i hjemmets indretning. Det er da total win-win!

Her kan du både skjule ledninger, de store spise-stel eller spillekonsoller. En reol er god, fordi den har mange hylder og derfor kan opbevare mange af dine ting. Samtidigt kan den også fungere som en god rumdeler.