Sådan gør du klar til julen 

December er lige om hjørnet, og det betyder, at julen nærmer sig med hastige skridt. Selvom det typisk er en højtid med glade dage, så er det samtidig en tid med stress og jag. Måske er du selv en af dem, som plejer at bukke under for julestressen. Læs med og bliv klar til julen. 

Udendørsbelysning 

December betyder, at mørket falder på, og det er tid til julebelysningen. Der er sjældent noget, som er mere hyggeligt end et dekoreret hus med julelys. Lyskæder er den nemmeste måde at skabe hyggen på. Du kan med fordel få lyskæder, som skal bruge Batterier. Den ledningsfrie løsning med Batterier er praktisk også i forhold til juletræet. Hvis du mangler Batterier, så kan du passende besøg batteri-butik.dk, her får du præcis det, som du leder efter. Husk også at bruge lyskæder, som er beregnet til udendørs brug. 

Julepynten indendørs 

Hvis din juleaften skal bestå af en masse gæster i dit hjem, så kan du med fordel tage den store rengøring. Så kan du også pynte hele huset op i rene omgivelser. Men det vigtigste er, at du nyder den dejlige højtid og husker stearinlysene, juledekorationer og julegodterne. Inden december for alvor er fremme, så skal du selvfølgelig også huske den årlige pakkekalender og adventsgaver. Det giver en ekstra hyggelig stemning, når børnene hver morgen vågner op med gaver i sokkerne. Så er I for alvor klar til en god december. 

Julen er hjerternes fest 

Men det vigtigste ved julen er naturligvis hyggelige stunder og tiden med familien. Derfor er det også vigtigt, at du ikke stresser over julen, men laver en god omgang forberedelse, så du nemt undgår stressen. I kan eventuelt lave en liste med alle de ting, som skal gøres inden den store aften. Nu skal I bare nyde julen sammen.