Find hjælp til at gøre erhvervsbyggeriet til en realitet

Uanset hvor mange filialer, en landsdækkende virksomhed nu måtte bygge op fra bunden på en tom byggegrund, bliver det aldrig rutinearbejde at opføre et større erhvervsbyggeri. Og derfor slipper du ikke for at måtte finde en hovedentreprenør til projektstyring af byggeriet. Bygherrens job kan heller ikke gøres på gefühl, siden bl.a. tilsyn med byggeriet er en opgave, der altid vil indebære noget nyt.

Hvordan finder du den rette hovedentreprenør?

At finde en hovedentreprenør til erhvervsbyggeri er heldigvis ikke svært. Udfordringen bliver nok snarere at finde den rette til jobbet. Det behøver ikke være en omstændelig affære – at se eksempler på tidligere udført arbejde er ofte tilstrækkeligt til at opnå visheden om, at det firma, du overvejer, nok skal levere varen – entreprenørvirksomheder er også glade for at skilte med deres referencer.

Faktisk kan det være en klog idé lige at læse de referencer, en virksomhed smider op på sin webside, så du bl.a. kan få indblik i ting som udførelsesperioden for et byggeri, når man ser på dets størrelse.

Referencer kan være guld værd

Lærer du ved at se på referencer, at firmaet faktisk arbejder hurtigt (og får sine underleverandører til at arbejde hurtigt), kan det give en form for tryghed for, at byggeriet formentlig ikke kommer til at stå i stampe, fordi der er nogle administrative udfordringer fra hovedentreprenørens side. Men: Selv efter at have gjort din research online, er det selvfølgelig altid vigtigt at se på et konkret tilbud.

Kontakt en entreprenørvirksomhed i dag

Benyt en kontaktformular, en mailadresse eller telefonnummer for at få kontakt til en entreprenør, som du kan sætte ind i drømmene for byggeriet for at få at vide, hvad for en tidshorisont der er, og hvilke arbejdsopgaver skal udføres, for at du om nogle år får din færdigbyggede filial trygt i hænde.