5 fantastiske oplevelser i Herning

Herning har masser af spændende attraktioner og seværdigheder, der er værd at besøge. Vi har samlet fem af de bedste steder, du skal opleve, når du besøger byen.

MCH Messecenter Herning

MCH Messecenter Herning er en af de største messecentre i Danmark og rummer en enorm koncert- og kulturscene. Her finder du koncerter, messer og konferencer. Herning er også kendt for at holde nogle af de største koncerter og events, og det er et oplagt sted at besøge, når du er i byen. Se her for mere information om de kommende arrangementer.

Herning historiske museer

Herning har et bredt udvalg af er et must-see museer, når du besøger byen. Ved Museum Midtjylland finder du et større udvalg af afdelinger, der omfatter kunst, arkæologi, kulturhistorie og meget mere. Herning rummer desuden også mindre museer er det perfekte sted at gå på opdagelse og lære mere om kunst og kultur.

HerningCentret

HerningCentret byder også på et væld af forskellige butikker. Her kan du finde alt fra lokale butikker til internationale mærker. Det er et godt sted at gå på shoppingtur og finde nye ting til hjemmet. Det er også et godt sted at finde inspiration til at indrette hjemmet og gå på opdagelse i de mange forskellige butikker.

HEART Herning Museum

Kunstmuseet HEART viser dansk og international moderne kunst fra 1930’erne og frem til i dag. Her finder du et stort udvalg af både malerier, skulpturer, installationer og meget mere. Museet er et oplagt sted at besøge, hvis du ønsker at lære mere om dansk kunst og historie.

Hernings parker

Herning har masser af grønne områder, som er perfekte til at slappe af. Det kan være lange gåture ved åen, en picnic i parken eller hyggelige stunder i dyrehaven. Der er mange forskellige parker, som du kan gå en tur i og nyde.