Leder I efter grønne løsninger til jeres virksomhed? Så læs med her og få inspiration til implementeringen

Det er for flere og flere virksomheder blevet mere og mere vigtigt at sætte fokus på de grønnere løsninger i det daglige. Hvis I som virksomhed leder efter nye måde at implementerer de grønne og klimavenlige mål i jeres virksomhed, så læs med her. Gennem nogle enkle tiltag kan I nemlig gøre det nemmere for jeres medarbejdere også at tage det klimavenlige valg i arbejdsdagen.

Gør opladningen nem for jeres medarbejdere

Vil I gøre det nemmere for jeres medarbejdere at tage el-bilen til arbejde? Så kan I med fordel anlægge ladestandere til el-biler, så jeres medarbejderes biler kan lade op imens de er på arbejde. Det er både nemt og hurtigt at få etableret ladestandere, og udbyderne tilbyder forskellige løsninger til ladestander, der passer lige præcis til jeres ønsker og behov. Hvis du vil høre mere om ladestander til virksomheder så kan du efter en hurtig søgning online finde frem til de forskellige udbydere, der har specialiseret sig inden for området af ladestandere.

Grønt i kantinen og i maden

Gennem klimavenlige tiltag i virksomhedens ordning om kantine, kan I nemt implementere grønne madplaner, og tilbyde lækre og sunde måltider til jeres ansatte. Mange virksomheder har valgt at indføre en kød-fri dag enten en eller flere gange om ugen for at promovere en grønnere kost og sunde madvaner blandt virksomhedens ansatte.

Etableringen af et godt klimaanlæg

Et sundt indeklima er afgørende for kvaliteten af virksomhedens indendørs miljø og trivslen blandt de ansatte. Der findes mange klimavenlige anlæg, der gør meget godt for det arbejdsmiljø, som virksomhedens ansatte vil have gavn af i deres daglige arbejde. Disse anlæg bør anskaffes i en kvalitet og med hjælp af klimavenlige teknologier, hvilket måske også kan sikre en længere levetid for produkterne set ud fra standarder på området.