Digital læringsplatform skaber et fleksibelt flow i læring 

I dag kan man gøre brug af en læringsplatforms smarte læringsløsninger både til private og erhverv. Fuse er en anerkendt læringsplatform der gør dig bedre til dit arbejde. En læringsplatform med skræddersyede læringsoplevelser får du værktøjer til at udvikle dine færdigheder indenfor din branche. Med en mobil løsning er det op til dig selv at tilgå platformen når det giver mening i forhold til din kalender og arbejdsmiljø.

Det er en læringsplatform hvor det er muligt at bestemme den viden man ønsker at dele. Gennem en platform kan det bedre lade sig gøre at skabe organisatorisk læring på tværs af afdelinger. Læringsplatforme anvendes af virksomheder der kan bruge dem til medarbejdere, kunder og partnere. Et learning management system er en læringsplatform, der kan hjælpe dig med at tilegne ny viden og udvikle dig over tid.


Formålet med et learning management system?

Formålet med et learning management system er at give virksomheden en platform, hvor I kan dele viden og indhold, som gør at du som medarbejder kan vokse og blive endnu bedre til det, du laver. Den virtuelle læringsplatform er skabt for at samle adgang til relevant viden ét sted. I læringsplatformen kan I også identificere huller i læring og viden, som I kan bruge til at optimere jer selv. 

Moderne læringsplatform sætter individuel læring i fokus 

Vi har vist alle prøvet at sidde som ny medarbejder, med en stor mængde spørgsmål, da man i starten stadig er en smule usikker på rutiner og opgaver. Hvad nu hvis du nemt selv kunne løse udfordringen, ved at kigge i din arbejdsplads’ læringsplatform. En læringsplatform, som også gør det at lære noget nyt, bliver både sjovere og nemmere. Ved at oprette en sund læringskultur i virksomheden, kan der udvikles færdigheder på en kontrolleret og effektiv måde.  

Der er mange virksomheder bruger en læringsplatform til at klæde deres medarbejdere på til at håndtere kunder. Servicevirksomheder kan vinde en masse ved at levere tilpassede læringsoplevelser direkte til deres enkelt medarbejder. Her kan den enkelte få en bedre forståelse for hvordan man leverer en bedre kundeoplevelse. 

E-læringsydelser har i de sidste mange år udviklet sig markant, og flere og flere ser værdien i digital læring. Det er en genial måned hvorpå man kan få værdifuld faglig viden over en mobil eller computer, og så lige når det passer ind i kalenderen. Det er godt for egen udvikling og for virksomheder der gerne ønsker opdaterede medarbejdere indenfor deres felt. Ulempen ved et event eller kursus er at det ofte foregår fysisk hvor der er et bestemt mødetidspunkt. For deltageren kræver det at man rydder kalenderen for at kunne deltage, og det kan skabe frustrationer hos den enkelte.