Alt om varmepumpe service 

Du har måske læst alt om installation af varmepumper i dit byggeri – men hvad med bagefter? Hvor meget og hvordan skal varmepumpen vedligeholdes? Regelmæssig varmepumpe service er essentielt for at sikre, at den fungerer effektivt og kan holde i mange år.

Fleksibel og enkel varmepumpeservice

NovaSolar Service tilbyder en omfattende og kvalitetsorienteret varmepumpe service til en konkurrencedygtig pris. De har desuden landsdækkende service og montage, så du kan få hjælp til din varmepumpe, uanset hvor du bor i landet, og fleksible tidspunkter, så de kan komme, når det passer dig bedst. Med mere end 5000 tilfredse kunder er der ingen tvivl om, at serviceniveauet er højt. En NovaSolar serviceaftale har ingen binding, opsigelse eller skjulte gebyrer; det fungerer ganske enkelt ved, at de kontakter dig, når det er blevet tid til varmepumpe service igen, og så kan I finde et tidspunkt. Du kan opsige serviceaftalen når som helst – også når du bliver kontaktet. På den måde gør NovaSolar varmepumpe service trygt og enkelt.

Hvad inkluderer et varmepumpe varmepumpe service?

Et varmepumpe eftersyn fra NovaSolar Service inkluderer rensning af varmepumpens indendørs og udendørs del. På den måde kan du få øget luftgennemstrømningen og mindsket slitagen på kompressoren, hvilket øger varmepumpens effektivitet og levetid; det er godt for din investering. Desuden sørger de for, at den luft, varmepumpen sender ind i rummet, er ren og sund; indedelen bliver sprayet for at fjerne bakterier, mug og mikrober, og filtrene bliver renset, så du får den bedste luftkvalitet i hjemmet.

Forlæng varmepumpens levetid med regelmæssig service

Med regelmæssig varmepumpe service kan du forlænge levetiden på din varmepumpe og sikre, at den fortsat fungerer effektivt og reducerer energiforbruget i dit hjem. NovaSolar Service har KMO- og VE-certificerede montører, så du er sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt og sikkert. Hvis du bemærker, at din varmepumpe ikke fungerer som den plejer, kan det være et tegn på et problem. Hold øje med eventuelle ændringer i temperaturen i dit hjem eller støj fra varmepumpen, og kontakt en professionel tekniker, hvis du er bekymret. En professionel tekniker kan inspicere og justere din varmepumpe for at sikre, at den fungerer effektivt og ikke har nogen skjulte problemer.