3 tips til at spare penge denne vinter

Verdens nuværende omstændigheder har gjort, at priserne for el, benzin og mad stiger. Det kan gøre nogle danskere bekymrede for den kommende vinter, særligt hvis man ønsker at spare så mange penge som muligt i hverdagen. Her er tre tips til besparelser, du kan prøve denne vinter.

Tjek isoleringen

Det kan næsten ikke betale sig at bruge en masse krudt på at finde økonomivenlige varmeløsninger til boligen, hvis den ikke er godt nok isoleret fra starten. Når der siver varme ud ad vinduet, flyver pengene også ud ad vinduet. Nu er derfor et rigtig godt tidpunkt til at få tjekket op på husets isolering. Er der træk fra vinduerne eller døren? Så er det måske tid til en udskiftning. Loftet kan også være grunden til, at boligen ikke holder tilstrækkeligt på varmen. Hvis du vil læse op på isolering af loft, kan du undersøge loftisolering fyn, og se hvilke muligheder der er for at efterisolere loftet i din bolig. Når huset er lukket tæt til med isolering, vil man nogle steder opleve, at man næsten ikke behøver at skrue op for varmen om vinteren længere!

Sluk for varmen

Hvis isoleringen er i tiptop form, så kan man klare sig rimelig godt uden at skrue op for varmen om vinteren. I Danmark kan alle vintre dog være forskellige, og nogle er hårdere end andre. Men mange har også fået til vane, at man året rundt kan gå på strømpefødder og i nattøj rundt i huset uden at fryse. Det er ikke nødvendigt, særligt ikke hvis man vil spare penge. Gå med varmende uldhjemmesko og tag flere lag på, så vil du opdage, at du sagtens kan holde varmen om vinteren.

Skift til LED-pærer

Med stigende el udgifter er det måske tid til at skifte dine pærer ud med LED-pærer, som er mere strømbesparende.