Arbejd som aldrig før

Hvis du arbejder på et lager, eller et sted hvor ting både skal fragtes og vejes. Kan denne lille guide være noget for dig, og den virksomhed du arbejder for. I kan være med til at optimere jeres arbejdsproces ved at slå en vægt og palleløfter sammen i ét. Det giver summa summarum en palleløfter med vægt. En palleløfter med en indbygget vægt, kan både bringe, hente og veje paller samtidigt. Altså kan du være i gang med at bringe dine paller et andet sted hen, samtidig med at de vejes undervejs. På den måde kan I spare tid på den lange bane. Og siger man ikke at tid er penge?

Arbejdsmiljø

Ved at prioritere palleløftere med vægt på arbejdspladsen, kan I også styrke det miljø som I omgås i. Det moderne arbejdsmiljø kræver at alting bliver mere it-orienteret og mere præget af multitaskning. Der kan palleløfteren være med til at spare tid i sidste ende. Det er selvfølgelig ikke alle palleløftere med vægt som passer til netop jeres unikke arbejdsplads. Hvis I arbejder et sted, hvor der bliver håndteret meget tunge paller gennem dagen – for eksempel over 1 ton, er det meget vigtigt at vælge en palleløfter ud fra hvad den kan løfte af kilo. Typisk kører de på batteri; enten på et genopladeligt eller et helt almindeligt standardbatteri. Et genopladeligt batteri er noget mere bæredygtigt i længden, og dermed behøves i ikke frygten for at løbe tør for nye batterier til palleløfteren.

Byt til nyt

Det kan måske ende med at I bliver helt ellevilde med disse smarte palleløftere, at I afskaffer de gode gamle standardpalleløftere og vægte. På den måde får i også mere plads, da det er produkt som er 2 i 1! Altså har i mere plads og tid til at få kørt flere paller igennem jeres produktion og/eller lager.