Slip for rod i hjørnerne

Det kan for mange kunder og besøgende i din butik eller dit storcenter virke fristende bare lige at smide deres pose fra bageren eller den tomme sodavandsflaske i hjørnet. Men det kan hurtigt komme til at se rigtig rodet ud, og det er frustrerende for dig og dine medarbejdere, at rodet ødelægger førstehåndsindtrykket. Derfor kan i forebygge rod i hjørnerne ved at opsætte en par affaldsspande indendørs – for så kan det være at affaldet på magisk vis finder derhen i stedet for at samles i hjørnerne.

Hjørner tiltrækker rod

Alle kender det. Man kan have lidt småt papir i jakkelommen, eller en tom pose fra en butik, eller sågar en bananskrald, og hvis man ikke lige kan se nogen skraldespand i nærheden, så kan det være tillokkende bare lige at smide et tilfældigt sted. Det er harmløst i sig selv, men hvis mange gør det, så kommer der hurtigt til at se rigtig rodet og uhygiejnisk ud. Og det er på trods af, at dine medarbejdere og dig sikker gør alt jeres bedste, for at holde omgivelserne præsentable. Rodet giver et rigtig dårligt indtryk, så det er en god ide at imødegå.

Forebyg rodede hjørner

Og i stedet for at skulle hænge sure og formanende skilte op, hvor du opfordrer folk til at rydde op efter dem selv, så kan du regulere deres handlinger indirekte ved at købe indendørs skraldespande. For hvis der står en skraldespand tæt på, er man langt mere tilbøjelig til at putte sit skrald deri. Så slipper du for at skulle pege fingre af dine kunder, og får samtidig langt mindre rod i hjørnerne.

Så hvad med at tjekke udvalget af indendørs skraldespande ud og bestille et par stykker hjem? Det kan under alle omstændigheder ikke skade – det værste der kan ske, at du skal tømme en skraldespand mere. Og det går nu nok.