En troværdig og pålidelig samarbejdspartner

Igennem mange år har vi opbygget en stærk kultur, hvor vi holder hvad vi lover. Vi kører med princippet ”Et ord er et ord”, og det gør os til en troværdig samarbejdspartner. Vi har en proaktiv tilgang til vores kunder, som vi både en tæt og personlig relation til, og det forstærker vores pålidelighed og troværdighed, hvilket vores mange og lange kunderelationer også vidner om.

Vi bestræber os hver dag på at være den samarbejdspartner, som du som kunde ønsker.

Du vil altid opleve et stærkt engagement fra kompetente medarbejdere, som har en enorm stor viden, og som går langt for at hjælpe og imødekomme dine ønsker. Det gælder bl.a. særlige ønsker til produkter, logistikløsninger og meget andet. Hver dag gør vi, hvad vi kan, for at hjælpe vores kunder godt i mål med deres projekter.

Markedsledende indenfor branchen i Danmark

Vores produkter sælges primært under eget navn til grossister, byggemarkeder, større byggevirksomheder eller direkte til håndværkervirksomheder. Indenfor tag- og facadetilbehør er vi markedsledende i Danmark, hvor vi med især bygningsprofiler er med til at sætte vores præg på den danske byggeri- og renoveringsbranche.

Vores eksportkunder er typisk grossister som forhandler tagtilbehør, producenter af tagmembraner – tagpap eller tagfolie, samt andre producenter af byggematerialer, som integrerer produkter fra JUAL i deres systemer. Vores standardsortiment er bredt og dybt ligesom vi fremstiller specialprodukter i store mængder. Produkterne monteres af blandt andre tagdækkere og tømrere.

JUAL – storebror i en stor søskendeflok

JUAL A/S en del af JUAL GROUP A/S, som også driver selskaberne JUAL Kina, Bygtjek A/S, Perform A/S, Fixnordic A/S og Scanheat A/S. Fællesnævneren for alle selskaber er, at de producerer tilbehør til byggeindustrien, nærmere tag og facader, og alle selskaber har blikket rettet mod fremtiden og mod byggebranchen i Danmark og resten af Europa.
JUAL A/S er den ældste i flokken, og har siden starten i 1960’erne været flagskibet, som især de seneste årtier har vokset sig til at blive en større søskendeflok.